Wie ben ikHET VERHAAL VAN
HUISBIER

Mijn verhaalIK BROUW VAN JOU

Fijn dat je mijn website over huisbier komt checken! Ik ben Ulco de Jong en het ontwikkelen van nieuwe bierrecepten en biersmaken is mijn passie. Ik brouw sinds 2014 en inmiddels weten restaurateurs, café-eigenaren, kaasmakers (…) en ook biermerken de deur naar mijn receptenbrouwerij te vinden.

Het ontwikkelen van huisbier doe ik naast mijn vaste baan bij communicatiebureau BytEffekt waar ik conceptontwikkelaar en tekstschrijver ben. Zowel het bedenken van nieuwe communicatieconcepten als het brouwen van nieuwe bierrecepten is creatief werk. En juist daarin schuilt mijn kracht. Je kunt overal bier laten brouwen, maar bij mij gebeurt dat altijd op basis van een creatief idee.

Ik zoek altijd een uniek ‘haakje’ voor het bierrecept. Dit haakje of idee zorgt ervoor dat het huisbier onlosmakelijk verbonden is met de opdrachtgever. Soms is het een bepaald ingrediënt, soms is het de naam, maar vaak is het een mooie combinatie van dit soort unieke kenmerken. Dus ook de naam van het huisbier en het etiketontwerp stem ik af op de klant. Hierdoor krijg je bij mij dus altijd echt iets bijzonders.

Wil je eens vrijblijvend praten over een je eigen speciaalbier? Neem contact met me op. Samen maken we er iets prachtigs van. Ik brouw van jou!

Over mij gesproken…Ik ben ook eigenaar van De Kroon op Leeuwarden en breng onder dat label eigen bieren uit, waaronder Cambier en Kammeraat. Deze laatste won in 2016 de titel ‘beste stout van Nederland’, World Beer Awards 2016.

Nog meer mij?
Lees!
Kijk!

Ulco
https://huisbier.com/wp-content/uploads/2019/09/5754882C-7BF4-4302-8B23-9366A88E3122.jpg